Hove West er totalleverandør av scenetekniske løsninger, men kan også levere enkeltstående anlegg eller komponenter for å supplere eksisterende installasjoner. Våre fagfolk har lang erfaring, og dette nyter våre kunder godt av når løsningene skal utarbeides.

Hos oss finner du spisskompetanse på design og prosjektering, prosjektledelse, avvikling og rigging av alt det tekniske til små og store arrangementer. Dette gjør at vi kan levere kreative, gode og sikre leveranser som gir det lille ekstra til ditt arrangement.

For større prosjekter anbefaler vi å 3D-visualisere hele produksjonen som et ledd i designprosessen. Dette gjør at kunden får et presist bilde av hvordan produksjonen vil se ut, og vi kan forutse utfordringer og gjøre opprigg mer effektiv. Med god planlegging og dialog med sluttkunden, kan vi programmere hele show på forhånd før riggingen starter.

Hove West vil alltid jobbe etter å levere høyest mulig kvalitet på oppdragene vi gjennomfører. Vi mener at oppskriften på dette er å investere i dyktige fagfolk, samtidig som vi bruker mye ressurser på godt vedlikehold og å være i forkant på utstyrsfronten. Vi investerer hvert år betydelige beløp i nytt utstyr, for å kunne tilby den aller siste teknologien til våre oppdragsgivere.

Alt sceneteknisk utstyr og riggutstyr gjennomgår en årlig uavhengig, kvalitet- og sikkerhetskontroll for å sikre at alt utstyr overholder den høye standarden vi mener våre kunder fortjener.

Sikkerhet har høyeste prioritet hos oss.

Siden oppstarten i 1983 har vi utallige ganger erfart hvordan riktig lys fullstendig endrer opplevelsen av det publikum ser, uansett type arrangement. Utviklingen har vært enorm, både når det gjelder behovet for lys, utvikling av utstyret og de kreative mulighetene som våre designere kan leke seg med. 

Vi har vært heldige å få være med på denne utviklingen. Vår solide erfaring kommer våre kunder til gode, enten det gjelder konserter, events, messestands, revy/teaterforestillinger, TV produksjoner, streaming eller andre arrangement. I tillegg er vi mye brukt som rådgivere når teaterscener, kulturhus, utstillinger og konserter av alle slag ønsker prosjekteringstjenester eller designtjenester. 

Vi investerer store ressurser på ny teknologi, og jobber daglig med å utnytte de spennende mulighetene den teknologiske utviklingen gir oss. Hvis du som kunde ønsker det, prosjekterer vi hele produksjonen i 3D på forhånd.

HØY LYD – LAV LYD – RÅ LYD – BRILLIANT LYD!

Vellykket lydproduksjon må tilpasses hvert enkelt sted. Vi har lang erfaring i å designe lyd slik at den blir optimal under arrangementet. Våre erfarne teknikere har vært med på det aller meste, og har det som skal til for å skape store lydopplevelser. 

Vi hjelper arrangører med rett lyd, uansett om det er en stor festival, en konferanse eller en intim konsert. Vårt utleielager omfatter flere merker og dekker det aller meste av applikasjoner: Høyttalersystemer, miksere, trådløse mikrofonsystemer, backline, opptaksutstyr, kommunikasjonsutstyr, konferanseanlegg, guidesystemer, tolkeanlegg og mye, mye mer.

VI HAR AV-UTSTYR FOR DE ALLER FLESTE BEHOV

Vi kombinerer kreativitet med gode løsningerI tillegg bruker vi det aller beste utstyretog er opptatt av å ligge langt framme i utviklingen. Dagens AV-utstyr blir mer og mer avansert, og vi har den rette kompetansen for å utnytte mulighetene den siste teknologien gir oss. 

Som et ledd i vår utvidede satsing på utleie og salg av LED skjermer, overtok vi i januar 2021 utleiedelen til selskapet Videoforce AS, som har skjermer som spesialkompetanse. Vi har dermed investert i en stor utvidelse av vår utleiepark innen LED skjermer og annet AV-utstyr, samt ekstra kompetanse og kapasitet på denne teknologien.

Hos oss kan du leie det du trenger innen AV-teknikk, alt fra en 15″ touch monitor og hele registeret opp til store laserprojektorer, LED skjermer eller videovegger. Vi har skjermerlerret og projektorer i mange størrelser, og hjelper deg gjerne med å velge riktig utstyr. Trenger du en stor skjerm, enten det er en LED-skjerm til utendørsbruk eller en videovegg innendørs, da bør du ta kontakt med oss. 

TRENGER DU EN SCENE TIL ARRANGEMENTET DITT?

Vi har et stort utvalg av scener som kan spesialtilpasses til ditt arrangement. Sikkerhet er alltid første prioritet og vi sertifiserer alt løfteutstyr og reisverk en gang i året. I tillegg blir det inspisert av oss før det tas i bruk på hver jobb. 

Vi har tilbudt streaming lenge, men har i den siste tiden hatt stadig økende etterspørsel etter streamingtjenester som følge av Covid-19 restriksjonene. Vi tror streaming også blir viktig etter samfunnet begynner å fungere som normalt igjen, og har derfor gjennomført en stor oppgradering av vår utstyrspark for bildeproduksjon og streaming. Vi kan hjelpe deg med alt fra små møter, større konferanser eller fullt studiooppsett for TV produksjon. 

Vi tilbyr videooverføring fra LiveU og Aviwest.

Vi kan sette opp privat stream og i tillegg streame til de fleste kjente tjenester. Samtidig! 

Vi har stort utvalg i keyboards, gitar- og bassanlegg, trommesett for utleie.  
Ta kontakt med oss for spesifikasjon eller forespørsler.