Salg og installasjon

Salg og installasjon

Salg og installasjon

Salgsavdelingen vår utfører både nøkkelferdige installasjoner og rene utstyrssalg. 
Vi leverer alt fra enkeltstående småanlegg til komplekse totalentrepriser. 

Vi har løsninger til:
Scener, møterom, auditorier, videokonferanse, utstillinger, museer, skoler, kirker, båter, restauranter, kjøpesentre, idrettshaller/arenaer, mm.
Vi leverer også løsninger for eksteriørbelysning samt innendørs- og utendørs storskjermer.

Installasjon

Vi har dyktige ansatte som sørger for fagmessig utført installasjon. Dette gjør det mulig for oss å levere høy kvalitet både på arbeid, utstyr og løsninger.

Hove West sin målsetning er at vi skal kunne være stolte av installasjonene vi har utført i mange år etterpå.

Vi sitter på lang erfaring, og har en omfattende referanseliste med både små og store installasjonsprosjekter.

Vår store utleieavdeling leier ut tilsvarende utstyr, inkludert erfarne og dyktige teknikere. Disse opererer både lokalt og nasjonalt. Denne virksomheten gjør at vi i tillegg til å ha god kjennskap til utstyr vi bruker i vår egen utleiepark, også har god kjennskap til tilgjengelig utstyr ellers på markedet.

Dette bidrar til å gi oss et godt grunnlag til å vite hvilket utstyr vi vil anbefale også for fast installasjon, tilpasset oppdragsgivernes/kundenes behov og budsjett. Vi har god erfaring med å tilby utstyr av samme høye standard som vi selv bruker i vår utleiepark. Dette medfører også at vi har svært god tilgang på erstatningsutstyr, dersom det skulle oppstå akutt behov for erstatning ved feil på levert utstyr.

I januar 2021 utvidet vi vår satsing på storskjermer, ved at vi nå er blitt stor eier i Videoforce Scandinavia AS, som har spesialkompetanse innen LED- og storskjermer.

Anders Krogh, som er grunderen av selskapet er fortsatt daglig leder.

Service

Hove West har eget serviceverksted med erfarne serviceteknikere, som utfører nødvendig service eller reparasjoner på utstyr og løsninger vi har levert.
Vi tilbyr også serviceavtaler på installasjonene vi har utført.

Vi har et omfattende delelager og gode avtaler med våre leverandører. Dette gjør at vi i de fleste tilfeller kan sørge for reparasjoner innen kort tid.

Yamaha Authorised Service Partner

Prosjektering og konsulenttjenester

Vi har dyktige fagfolk med opptil 35 års erfaring på laget vårt. Dermed har vi svært godt grunnlag for å levere prosjekterings– og konsulenttjenester med høy kvalitet. Til mange oppdrag har vi levert både prosjektering samt nøkkelferdig installasjon i etterkant.  

Vi har i tillegg som spesialitet å tilby komplette, tverrfaglige løsninger som inkluderer sømløse systemer med både audiovisuelle løsninger, lysanlegg, lydanlegg, sceneteknikk og tekstiler. Om ønskelig kan vi i tillegg levere talevarsling, informasjonsskjermer og andre fasiliteter.